Terrass med
flexibelt tätskikt

Vem drömmer inte om en terrass eller balkong en varm sommarkväll eller en krispig höstdag. Eller varför inte förvandla ett platt tak till en gemensam takterrass för dina anställda? På Wicote hjälper vi dig lägga en solid grund med ett vattenavskiljande membran bestående av syntetiska dukar, gummidukar, asfaltsmembran eller flytande tätskikt. Kontakta oss så rådgör vi om vad som passar på just din terrass.

Flexibelt tätskikt


Alla skrymslen och vrår måste hålla tätt för att skydda underliggande utrymmen. Detta kräver innovativa tätskiktslösningar eftersom en terrass eller balkong många gånger är extra utsatt för väder och vind. Med våra montörers specialistkompetens löser vi alla utmaningar som dyker upp, allt efter förutsättningarna och med hänsyn till hur balkongen/terrassen kommer att utformas.

Flytande tätskikt


För tätning av terrasser, balkonger och burspråk är flytande tätskikt helt optimalt. Denna typ av tätskikt är så pass flexibelt att det lätt kommer åt i hörn och andra vrår och dessutom lämnar det en jämn ytfinish som inte behöver något mer såsom trall eller betongplattor.

Fördelar;

  • Snabb installation
  • Resistent mot oväder
  • Resistent mot UV-strålar
  • Resistent mot alkalier
  • Sänkta kostnader
  • Stort utbud av färger och finish

Kontakta oss


Om du har några frågor under pågående arbete lönar det sig alltid att ta direktkontakt med någon i vår kunniga personal ute på arbetsplatsen.

Integritetspolicy

Offertförfrågan