OM OSS

 

Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool. Det är bland annat bredden i våra uppdrag som vi uppskattar, ena dagen arbetar vi på ett stort industritak, andra dagen tätar vi din drömbalkong.

Bland våra kunder finns såväl privat- som företagskunder. De senare består till stor del av fastighetsägare och byggentreprenörer som ofta anlitar oss för takläggning på industribyggnader, tätskikt i parkeringshus och renoveringar av terrasser. För våra privatkunder gäller det ofta tätskikt för garagetak, radhustak, villatak, terrasser eller pooler.

Vi föredrar en variation i våra uppdrag med såväl mindre som större och mer komplexa uppdrag. Tack vare våra många stabila samarbetspartners har vi alltid rätt kapacitet för varje uppdrag. Wicote Entreprenad AB ingår i Teqt Group. Företaget drivs tillsammans med ca 70 anställda. Vi är en nytänkande organisation med korta beslutsvägar som månar om att erbjuda alla våra kunder behovsanpassade lösningar.

Uppdragen drivs i projektgrupper med ansvariga montörer som kontrollerar och säkrar att planerna för kvalitet, arbetsmiljö och miljö följs till punkt och pricka. För bästa resultat krävs rätt kompetens och material samt att vi tar kvalitetssäkringen på allvar genom hela uppdraget. Vår kvalitetsplan innehåller både arbetsmiljöplan och miljöplan.

Hos oss får du en kunnig och pålitlig leverantör. Wicote är auktoriserade av både av TiB (Tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation) och våra leverantörer. Vi är medlem i BI (Sveriges Byggindustrier). Vårt team av professionella montörer behärskar alla metoder och vet vilket material som fungerar bäst i varje situation.

Partners


Leverantörer


Wicote:

Stödjer

Stadsmissionen web

Är medlem i

cropped-byggforetagen-symbol-3

Är auktoriserad av

TIB_Logotyp_auktoriserad_2020