Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs

Lakehouse, Wendelstrand

Lakehouse, Wendelstrand
Mölnlycke

Här utför Wicote taktäckning med papp och sedum.

Lakehouse är ett ambitiöst projekt som har som mål att inte bara skapa en attraktiv och sammanhängande miljö i området, utan även att fungera som en signaturbyggnad för den blomstrande nya Wendelstrand.

Ritad av det framstående arkitektkontoret Snøhetta, utgör Lakehouse navet i Wendelstrand, där människor kan dra nytta av en mängd olika bekvämligheter, från fina restauranger och caféer till butiker, eventlokaler, kontorsutrymmen, gym och mycket mer. Lakehouse i Wendelstrand är en byggnad med en harmonisk förening mellan naturen och området som omger den.

Stommen består av limträ, vilket inte bara ger den strukturell styrka, utan också ger den en värme med hänsyn till miljön.

Denna imponerande struktur har ett tak med en lutning på 12 grader. Den sträcker sig över fem våningar och når en höjd av 16 meter. Med sin längd på 100 meter utgör Lakehouse ett imponerande landmärke i Wendelstrand.

Totalt kommer Lakehouse att omfatta en byggnadsarea (BTA) på imponerande 6 264 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för alla dess olika funktioner och möjligheter. 

Projektet utvecklas av Next Step Group, ett företag med en stark vision för stadsutveckling och förverkligandet av innovativa arkitektoniska koncept. 

Lakehouse är så mycket mer än bara en byggnad; det är hjärtat i Wendelstrand, där människor kan träffas, arbeta, äta och njuta av en perfekt balans mellan moderniteter och närhet till natur.

LAKEHOUSE, WENDELSTRAND

Projekttyp: Kontor, restaurang, wellness, inspiration
Byggstart: 2022
Plats: Mölnlycke
Kund: BRA
Arkitekt: Snøhetta

 


Publicerad

av

Sam Ranch

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Lakehouse, Wendelstrand