Jobba hos oss

 

För dig som brinner för service och har ett särskilt intresse för tätskikt är Wicote den ultimata arbetsplatsen. Vi har olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar men en sak gemensamt – vi trivs på vårt jobb.
På Wicote är vi måna om att skapa ett trivsamt och utvecklande arbetsklimat. Med anställda som är engagerade och får utrymme att växa har vi skapat en bred expertis och kan erbjuda våra kunder bästa möjliga service och högkvalitativa lösningar. Som medarbetare hos Wicote erbjuds du kompetensutveckling, hälsovård, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring (efter sex månaders anställning) samt kollektivavtal med Byggnads och Unionen.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta

Anna Barck på 0702-56 14 66

anna.barck@wicote.se

Tätskikt, duk
photo

Sveriges Byggindustrier


Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Sveriges Byggindustriers huvuduppgift är att förbättra näringsvillkoren såväl för hela branschen som för de enskilda företagen.

TIB_Logotyp_auktoriserad_2019

Tak- och Tätskiktsentreprenörernas
branschorganisation i Sverige


TIB är organisatoriskt oberoende till fabrikanter, leverantörer och beställare. Medlemsföretagens gemensamt huvudsakliga inriktning är applicering av olika tätskiktssystem inkluderande isoleringsarbeten, samt vissa trä- och plåtarbeten.