Vi söker Takmontörer

 

Är du en person med känsla för service och gillar varierande arbeten?

Wicote växer och med detta ökar vårt behov av personal som behärskar tätskikt som duk och papp. Hos oss finns stora projekt där Du arbetar länge på samma arbetsplats samt en serviceavdelning där vi hanterat akuta läckage och mindre jobb som exempelvis takläggning och tätningar på villor och garage mm. Personal behövs till både stora och små projekt. Kanske du är den vi söker?

Är du händig och nyfiken på tätskiktsbranschen har Wicote ett lärlingsprogram där våra montörer tar med dig ut på projekten och lär dig tätskikt från grunden.  Så  vill starta upp som tätskiktsmontör tveka inte att höra av dig.

Till de stora projekten söker vi Dig som har erfarenhet av och trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du har vana av att arbeta med olika tätskikt, tycker om att arbeta ute i alla väder och trivs på hög höjd.

Till serviceavdelningen söker vi Dig som har en hög servicenivå, är noggrann och van att ta eget ansvar. Du trivs med att lösa problem och har lätt för att prata med kunder. Har vana av att arbeta med olika tätskiktsmaterial.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi tror att Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ”heta arbeten” utbildning samt utbildning i säkra lyft. B-körkort är ett krav och yrkesbevis är meriterande.

För Dig som brinner för service och teamwork samt har ett särskilt intresse för tätskikt är Wicote den ultimata arbetsplatsen som har mycket att erbjuda Dig som anställd.

Har Du frågor om tjänsten, är Du varmt välkommen att kontakta Anna Barck, 070-256 14 66

Ansökan med CV och personligt brev skickas med e-post till anna.barck@wicote.se

Bara personliga ansökningar EJ bemanningsföretag.

Tätskikt, duk
cropped-byggforetagen-symbol-3

Byggföretagen


Byggföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Byggföretagens huvuduppgift är att förbättra näringsvillkoren såväl för hela branschen som för de enskilda företagen.

TIB_Logotyp_auktoriserad_2020

Tak- och Tätskiktsentreprenörernas
branschorganisation i Sverige


TIB är organisatoriskt oberoende till fabrikanter, leverantörer och beställare. Medlemsföretagens gemensamt huvudsakliga inriktning är applicering av olika tätskiktssystem inkluderande isoleringsarbeten, samt vissa trä- och plåtarbeten.