Pooler för
alla smaker

Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler. För den stora badanläggningen såväl som din alldeles egna horisontpool. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Låt oss börja med ett möte!

Från stort till smått


Vi använder oss av poolduk som i jämförelse med exempelvis kakel inte innebär någon risk för frostsprängning och kalkutfällning. Resultatet blir en mer lättskött pool med längre livslängd. Dessutom kan ni njuta av en pool till halva arbetskostnaden.

Duken svetsas på plats för bästa utseende. Även i pooler med ovanlig form och mycket detaljer får tätskiktet en perfekt passform.

För både inomhus- och utomhuspooler använder vi samma slitstarka bassängduk. Med dess unikt lackerade yta håller den borta alger, svamp och smuts där bakterier lätt kan frodas. Duken är armerad och har en tjocklek på 1,5 mm, vilket gör att den står pall för både UV-strålning och hårt slitage.

Vi använder oss enbart av våra egna certifierade montörer för garanterad kvalitet från början till slut. Vår specialistkompetens och absoluta krav på vattenavskiljning gör att ni kan njuta av ett bekymmersfritt badande i många år framöver. Med kreativitet och nytänkande som ledord kan vi förverkliga era drömmar.

Kontakta oss


Om du har några frågor under pågående arbete lönar det sig alltid att ta direktkontakt med någon i vår kunniga personal ute på arbetsplatsen.

Integritetspolicy

 

 

Offertförfrågan